Saturday, 16/2/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame
Tirana
0C

Mos harro super rastin e sotëmMos harro super rastin e sotëm

Mos harro super rastin e sotëm:
1. Në çastet e fundit të kësaj dite xhumaje pranohen lutjet,
2. Jemi në Ramazan ku pranohen lutjet dhe
3. Është kohë me shi: pranohen lutjet. Dhe mos harro, po i drejtohesh Atij që ka në dorë të bëjë gjithçka! Gjithçka!
Allahu i ndihmoftë muslimanët kudo në botë! 
O rrotulluesi i zemrave përforcoje zemrën time në fenë Tënde!