Segunda-feira, 17/2/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

MOS E ZGJAT MARTESËN!

MOS E ZGJAT MARTESËN!

MOS E ZGJAT MARTESËN!

Mos e zgjat afatin e martesës, sepse ajo është një brengë dhe një barrë e madhe, madje vetëm një ditë në pamartesë është brengë dhe barrë sikur të bartësh rëndësinë e kodrave të rënda dhe të palëvizshme. Dhe mos e zgjat afatin me martesën duke menduar se ajo kërkon shumë para, sepse të shpenzohet para për martesë është sikurse të shpenzosh para për lëvrim dhe mbjellje të tokës, ndërsa të harxhohen para dhe të mbetesh i pamartuar, është sikurse lëvrimi nëpër det dhe ujë.

(Dr. Mustafa Es-Sibai)

(Visited 296 times, 1 visits today)
Top