Sunday, 20/1/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame
Tirana
0C

Mos e ndani ezanin nga shtepijat tuaja sepse ai zbut zemren, qeteson shpirtin dhe largon shejtaninMos e ndani ezanin nga shtepijat tuaja sepse ai zbut zemren, qeteson shpirtin dhe largon shejtanin

Mos e ndani ezanin nga shtepijat tuaja sepse ai zbut zemren, qeteson shpirtin dhe largon shejtanin.

Ezani i Medines ndryshe nga c’ke degjuar shpesh here.