Quinta-feira, 18/7/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Mos e braktis Kur’anin, sepse ai është dritëMos e braktis Kur’anin, sepse ai është dritë

Mos e braktis Kur’anin, sepse ai është dritë.
Bëhuni lexues të tij, lexuesit e Kur’anit nuk ankohen nga mërzia, dëshpërimi dhe pikëllimi.

“Me të vërtetë Kurani është banketi (ku ka mirësi të shumta) i Allahut. Mësoni prej tij sa të mundeni. Me të vërtetë ky Kuran është litari i Allahut i cili është tepër i fortë dhe kurrë nuk këputet, është dritë e qartë, është shërim i dobishëm, është mbrojtje për atë që kapet pas tij, është shpëtim për atë që e ndjek. Kuranit kurrë nuk i shterojnë misteret e tij, lexojeni sepse Allahu ju shpërblen me mirësi kur e lexon atë me dhjetë sevape për çdo germë.”

Profeti, alejhi selam.

Përktheu: Qendra Kur’anore – Preshevë

(Visited 39 times, 1 visits today)
Top