Thursday, 19/1/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Morsit i zgjatet paraburgimi


Morsit i zgjatet paraburgimi


A72C3F9E631858212DAA1442641ECD0A (1)

Prokurori publik i Egjiptit ka zgjatur për 15 ditë masën e paraburgimit për presidentin e rrëzuar, Muhammad Morsi.

Ai ndodhet në paraburgim për shkak të përgjegjësisë për vrasje dhe kontakteve me Hamasin, transmeton Tribuna.

Morsi thuhet se ka qenë në kontakt me organizatën radikale palestineze, e cila i ka ndihmuar të ikë nga burgu më 2011.

Mbështetësit e tij vazhdojnë të protestojnë në Kajro.

Ushtria ka rrëzuar Morsin më 3 korrik, për shkak të pakënaqësive të qytetarëve me politikat e tij.

image_pdf
Një shkrim tjetër i dobishëm  Aude: Tortura është e ndaluar, qoftë edhe ndaj të burgosurve

Categories

Archives