Friday, 20/10/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Mollë me mjaltë kundër pagjumësisë

Mollë me mjaltë kundër pagjumësisë

molle dhe mjalt

Mollë me mjaltë kundër pagjumësisë


Lëngu i mollës i përzier me mjaltë dhe ujë të nxehtë pihet si mjet qetësues kundër pagjumësisë. Nëse vuani nga dhembja e kokës në ballë, vendosni fasha të lagura me uthull molle dhe ujë duke e shoqëruar edhe me pak mjaltë. Por ky është një trajtim që duhet bërë çdo darkë në mënyrë që të japë rezultatin e duhur.

Një shkrim tjetër i dobishëm  Zbardhja e lëkurës
Tags:

Categories

Archives