Monday, 21/1/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame
Tirana
0C

Mollë + brusnica – Mbrojtje nga koka në këmbëMollë + brusnica – Mbrojtje nga koka në këmbë

molla uthulla

Mollë + Brusnica = Mbrojtje nga koka në këmbë
Molla dhe brusnica janë të pasura me antioksidanse. Por, kur të bashkohen, fitohen shumë më tepër antioksidanse sesa kur i konsumoni të ndara.Kur të hani mollë, merrni të paktën një lugë supe me brusnica ashtu që trupi juaj ta shfrytëzojë efektin e tyre maksimal.