Thursday, 17/1/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Mjalti nga luletMjalti nga lulet

Mjalti nga lulet

Mjalti i luleve apo i livadheve fitohet nga lloje të ndryshme të luleve, varësisht nga ambienti. Ka shije të butë dhe të këndshme me aromë. Shkaku i përbërësve që ka. sugjerohet për forcimin e sistemit imun, si dhe gjatë sezonit të alergjive dhe astmës. Merrni një lugë mjaltë në ditë, gjatë gjithë vitit, për ta shëruar organizmin tuaj në luftën kundër alergjive.