Friday, 28/7/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame
Tirana
0C

Me mjalt kundër alergjisë

Me mjalt kundër alergjisë

mjalti dhe alergjia

Alergjia

Në një filxhan mjaltë të hedhet vazelinë, vaj trëndafili dhe në mbrëmje të lyhet vendi ku paraqitet alergjia. Veç kësaj, duhet treguar përmbajtje që të mos merren ato që shkaktojn alergji, siç janë shembull vezët, mango. Gjithashtu, përveç lyerjes duhet që për çdo ditë të merret një lugë mjaltë.

Një shkrim tjetër i dobishëm  Makthi shton qumështin tek gjidhënëset dhe rrit madhësin e gjirit
Tags:

Categories

Archives