Saturday, 27/5/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Mjalt i farave të zeza(Nigella sativa)


Mjalt i farave të zeza(Nigella sativa)


mjalti i fareve te zeza

Mjalt i farave të zeza(Nigella sativa)

Përdoret për problemet e kollitjes, forcon zemrën, pastron gjakun, stimulon mëlqinë, pastron traktin urinar. Vepron si diuretik, ndihmon në thyerrjen dhe largimin e gurrëve e sidomos shumë i dobishëm për largimin e gurrëve nga fshikëza e urinës.

Profeti Muhamed eshte shprehur: “Perdorni faren e zeze, me te vertet ajo eshte nje ilac per te gjitha semundjet pervec vdekjes “.

Një shkrim tjetër i dobishëm  Këshilla që duhen pasur parasysh para përdorimit të mjaltit
Tags:

Categories

Archives