Monday, 22/5/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Miresia e kesaj bote dhe botes tjeter, eshte e mbledhur ne pese gjera


Miresia e kesaj bote dhe botes tjeter, eshte e mbledhur ne pese gjera


numri 5

Miresia e kesaj bote dhe botes tjeter, eshte e mbledhur ne pese gjera:

1- Pasuria e shpirtit.
2- Mos lendimi i te tjereve.
3- Fitimi ne hallall.
4- I stolisuri me devotshmerine.
5- Besimi i thelle ne Allahun ne cdo gjendje.

[Imam Shafiu (Allahu e meshirofte)].

Një shkrim tjetër i dobishëm  Ndalohet në Islam rreptësisht rrahja e gruas!

Categories

Archives