Tuesday, 25/7/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Miratohet Ligjin për kontrollin e duhanit

Miratohet Ligjin për kontrollin e duhanit

Miratohet Ligjin për kontrollin e duhanit

Me 71 vota për, 2 abstenime dhe asnjë votë kundër, Kuvendi i Republikës së Kosovës miratoi sot Ligjin për kontrollin e duhanit.

Me këtë ligj përcaktohen masat për ndalimin, kufizimin e përdorimit të duhanit dhe produkteve të duhanit.

Me ligjin e ri ndalohet pirja e duhanit 100 për qind në hapësira publike, hapësira të punës, në mjetet e transportit publik dhe në disa hapësira të hapura, të përcaktuara sipas këtij ligji.kohaislame

Një shkrim tjetër i dobishëm  A mund të shkaktojë Facebook-u probleme psikike?

Categories

Archives