Sexta-feira, 22/3/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Messi (të prekurit) i xhinëve mund të ndodhë në këto raste:Messi (të prekurit) i xhinëve mund të ndodhë në këto raste:

Messi (të prekurit) i xhinëve mund të ndodhë në këto raste:

– Pas Iritimit qe u bëhet xhineve prej njerëzve me ndonjë veprim i pakujdesshëm i njeriut 4897x3644që e godet xhinin, ngase xhini është i padukshëm (i derdhë ujë të vluar gjatë larjes së banjos, bie në ujë të vluar, etj).

– Si shkak i Dashurisë së xhinit apo xhines ndaj krijesave njerëzore.

– Nga Padrejtësia dhe zullumi i xhinit shpirtkeq që mund të ndodhë madje edhe pa kurrfarë shkaqesh, ndërsa vepron në njërën prej katër rasteve në të cilat ndodhet njeriu:

1. Në zemërim të madh.

2. Në frikë të madhe.

3. Në kënaqësi të madhe, dhe

4. Në depresion të rëndë.1

Hyrja dhe bashkimi i xhinit me njeriun mund të ndodhë për shkak të natyrës dhe karakterit të xhinit të cilët kanë natyrë jomateriale, rrespektivisht janë të krijuar ”nga flaka e zjarrit.”2

Marrë nga libri: “Kur’ani ilaç hyjnor për shërimin e sihrit dhe magjisë.”

(Visited 5 times, 1 visits today)