Monday, 10/12/2018 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

MERR MËSIME NGA AJO QË E SHEHMERR MËSIME NGA AJO QË E SHEH

universe1

 

Mësoje nga malet qëndrueshmërinë mbi vlerat dhe moralin.

 

Mësoje nga deti thjeshtësinë karshi atij që është më i dobët.

 

Mësoje nga dita qartësinë dhe çiltërsinë.

 

Mësoje nga nata qetësinë dhe rehatinë.

 

Mësoje nga lulet bukurinë e shpirtit.

 

Mësoje nga kozmosi precizitetin dhe përsosmërinë.

 

I lartësuar është Allahu që na e përsosi këtë kozmos dhe na urdhëroi të meditojmë që ta mësojmë madhështinë e Tij!!

 

Nga arabishtja: Irfan JAHIU