Wednesday, 29/3/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Melisa


Melisa


melisa
Melisa eshte nje bime shumëvjeçare barishte drejtë amtare për Evropën Jugore dhe Afrikën e Veriut. Gjethet e kundërta do të arrijë në 1-3 inç simbolit 2.5-7.5 cm)
Sot si çaj është marrë për të trajtuar ftohjet dhe gripit, presionin e ulët të gjakut dhe dispepsi, per ngacmim nervor, pagjumësi, çrregullime metabolike dhe infeksionet stomakut.

Një shkrim tjetër i dobishëm  Për çka t'a përdorim kamomilin?

Categories

Archives