Thursday, 21/2/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Më e mira që thuhet për qetësimin e gjoksit dhe shpirtit në momente të vështiraMë e mira që thuhet për qetësimin e gjoksit dhe shpirtit në momente të vështira

Më e mira që thuhet për qetësimin e gjoksit dhe shpirtit në momente të vështira.

لا حول ولا قوة الا بالله

La hawle we la kuwete IL LA bil lah

Nuk ka asnjë forcë apo fuqi tjetër pos Allahut.