Tuesday, 11/12/2018 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame
Tirana
0C

MBROHUNI NGA SËMUNDJET E ZEMRËSMBROHUNI NGA SËMUNDJET E ZEMRËS

MBROHUNI NGA SËMUNDJET E ZEMRËS

1-Pakësoni ushqimet me yndyrë, shtoni perimet dhe frutat e freskëta në dietën tuaj.

2-Bëni çdo ditë të paktën 30 minuta ecje.

3-Bëni çdo ditë të paktën 15 minuta ushtrime.
4- Evitoni, alkoholin, duhanin