Monday, 21/1/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame
Tirana
0C

Martohu, sepse martesa e hap :Martohu, sepse martesa e hap :

Martohu, sepse martesa e hap :

Derën e mëshirës
Derën e rizkut
Derën e lumturisë
Derën e suksesit
Derën e shpërblimit
Derën e Xhennetit

Dhe e mbyll :

Derën e dështimit
Derën e ndëshkimit
Derën e Xhehennemit

Hoxhë Sinan Rushiti