Quinta-feira, 23/5/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Marrëdhëniet seksuale kanë tri qëllime kryesoreMarrëdhëniet seksuale kanë tri qëllime kryesore

Marrëdhëniet seksuale kanë tri qëllime kryesore:

  • – së pari, riprodhimin dhe ruajtjen e racës njerëzore, aq sa të përmbushet dhe plotësohet numri i individëve që Allahu ka urdhëruar të bëhet;
  • – së dyti, nxjerrjen jashtë të lëngut (spermës), i cili është i dëmshëm nëse rri brenda trupit, dhe:
  • – së treti, përmbushjen e kënaqësisë seksuale apo shijimin e seksit dhe të begatisë që ai përfaqëson. Qëllimi i fundit është i vetmi që do të
(Visited 33 times, 1 visits today)
Top