Sunday, 16/12/2018 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Marrëdhëniet intime është mirë të kryhen pasi të jetë tretur ushqimiMarrëdhëniet intime është mirë të kryhen pasi të jetë tretur ushqimi

Marrëdhëniet intime është mirë të kryhen pasi të jetë tretur ushqimi

Ftohtësia, nxehtësia, thatësia dhe lagështia e trupit duhet të jenë të gjitha mesatare, në parametra normalë. Seksi është i dëmshëm kur stomaku është më tepër i mbushur, sesa i zbrazët. Në një rast të tillë, trupi provon lagështi të tepërt, përkundër thatësisë, dhe nxehtësi të tepërt, përkundër ftohtësisë. Njeriu duhet të kryejë marrëdhënie atëherë kur i është ndezur dëshira, pasi ky është çasti që trupi është gati për seks, dhe jo thjesht kur e çon nëpër mendje. Dëshira seksuale nuk duhet të stimulohet, nëse nuk vjen natyrshëm, dhe marrëdhëniet nuk duhet të kryhen duke ia imponuar këtë gjë vetes. Po ashtu, burri duhet të shmangë marrëdhëniet seksuale me gratë e moshuara, me vajzat tepër të reja, që janë të papjekura seksualisht ose që nuk kanë epsh, me të sëmurat, me ato që nuk janë të hijshme apo që janë të neveritshme. Në të tilla raste, marrëdhëniet dobësojnë fuqinë dhe instiktin seksual