Sexta-feira, 24/5/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Marrëdhëniet intime duke qenë bashkëshortja me hajd (menstruacione)Marrëdhëniet intime duke qenë bashkëshortja me hajd (menstruacione)

Marrëdhëniet intime duke qenë bashkëshortja me hajd (menstruacione).

Thotë Allahu (azzevexhel): “Të pyesin ty për hajdin (menstruacionet). Thuaj: Ajo është gjendje e neveritur, andaj largohuni prej grave gjatë hajdit dhe mos iu afroni atyre (për marrëdhënie) deri të pastrohen (nga hajdi). E kur të pastrohen (marrin gusël), atëherë afrohuni atyre ashtu siç u ka lejuar Allahu. Allahu i do ata që pendohen dhe ata që ruhen prej punëve të ndyta dhe të neveritshme”. (El-Bekareh – 222)

(Visited 14 times, 1 visits today)
Top