Thursday, 21/2/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Mallkuar qoftë ai që kryen marrëdhënie intime me kafshëMallkuar qoftë ai që kryen marrëdhënie intime me kafshë

I Dërguari (sal-lAllahu ‘alejhi ue sel-lem) thotë:

– Mallkuar qoftë ai që e shanë babanë e vet,

– Mallkuar qoftë ai që e shanë nënën e vet,

– Mallkuar qoftë ai që ther kafshë për dikë tjetër përveç Allahut,

– Mallkuar qoftë ai që i ndryshon shenjat (vijat) e tokës,

– Mallkuar qoftë ai që qëllimisht ia humb rrugën të verbrit (duke ia treguar gabimisht atë),

– Mallkuar qoftë ai që kryen marrëdhënie intime me kafshë,

– Mallkuar qoftë ai që bën veprën e popullit të Lutit (‘alejhis–selam) (pederizmin).

(Përcjellë nga imam Ahmedi, 1875 dhe i saktësuar nga imam Albani në El-Mishkat, 3583)