Thursday, 19/1/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Makthi dhe terapia për lekurën e thatë


Makthi dhe terapia për lekurën e thatë


 

makthiMakthi përmirëson lëkurën e thatë

Merren 20 gr nga makthi bluhen ose shtypen me diçka të fortë, pastaj përzihet me ujë që të jetë si brumi i bukës këtë përzierje e vendosim në vëndin në të cilën ndodhet lëkura e thatë, lihet në këtë gjëndje për afro 30 minuta më pas fshihet, kjo mënyrë përdoret dy herë në ditë në mëngjes dhe darkë derisa të shërohen të thatat e lëkurës.

image_pdf
Një shkrim tjetër i dobishëm  Si t'a shërojme pagjumësinë në këndvështrim profetik dhe mjekësor ?

Categories

Archives