Tuesday, 28/3/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Lutje si shkak për të fituar fëmijë!


Lutje si shkak për të fituar fëmijë!


LUTJE SI SHKAK PËR TË FITUAR FËMIJË !

” Me provë është vërtetuar se njerëz të cilët edhe kur Mjekësia ka thënë fjalën e fundit se më nuk mundë të lindin fëmije nësë luten në namazet nafile në sexhde 40 here:
” Rabbi la tedhernij ferden we ente khajrul warithiine”(O Zot mos me ler te vetem se Ti je Trasheguesi me i mire) ! – me shpresën se Zoti do tju jape fëmije, do tju japë Zoti, unë di 16 raste të tilla ” – thote Shejh Salih el Megamisi.

Përktheu: Hoxhe Ahmed Kalaja

Një shkrim tjetër i dobishëm  Mjeksia profetike.Misvaku dhe dobitë që ka në trupin e njeriut.

Categories

Archives