Friday, 19/10/2018 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Lutje profetike e përgjithshmeLutje profetike e përgjithshme

“O Allah kërkoj mbrojtje me Ty nga sprova e zjarrit,dënimi i zjarrit,dënimi i varrit,sprovës së varrit,dënimit të varrit,nga sherri i sprovës së pasurisë,si dhe nga sherri i sprovës se fukarallëkut. O Allah kërkoj mbrojtje me Ty nga sprova e Mesihu-Dexhallit,o Allah pastroje zemrën time me ujë akull dhe të ftohtë,pastroje zemrën time nga mëkatet siç e pastron rrobën e bardhë nga ndytësira,largoi mëkatet e mia larg meje siç e ke bërë larg lindjen nga perendimi. O Allah kërkoj mbrojtje me Ty nga dembelia, kërkoj mbrojtjen Tënde nga mëkatet dhe borxhet (ndaj njerëzve)”.
Buhariu dhe Muslimi.