Wednesday, 16/1/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Lutje per shkaterrimin e magjise (sihri) ne shtepi – Thuaje kete lutje cdo dite me ze ( te gjithe anetaret e familjes)Lutje per shkaterrimin e magjise (sihri) ne shtepi – Thuaje kete lutje cdo dite me ze ( te gjithe anetaret e familjes)

Falënderimi i qoftë Allahut, Zotit të botëve. O Zot, Ty të përket i gjithë falënderimi, i hapur dhe i fshehtë. O Zot, Ty të përket i gjithë falënderimi, o Ti që je Një i Vetëm në pushtetin dhe sundimin tënd dhe je veçuar me madhështi dhe fuqi absolute.

Krijove e urdhërove, Ti nuk zhdukesh kurrë, nuk mungon e as nuk përfundon. Ti ekziston me Qenien Tënde, Lavdëruar qofsh, Ti je i Vetmi, i Madhërishëm në Lartmadhërinë e Tij, i Gjithëdijshëm me gjendjet e xhinëve dhe njerëzve, i Madh dhe i Lartësuar, Njohës i gjithçkaje, Lavdëruar qofsh, ti je Madhështori. Të falënderojmë o Zot me falënderimin e pejgamberëve, njerëzve të afërt e të mirë, dhe engjëjve të afërt.

O Zot, të falënderojmë ashtu siç pëlqen të dëgjosh nga robërit e Tu. O Zot, të falënderojmë me falënderime të shumta.
O Zot, bekoje robin dhe pejgamberin tënd Muhamedin alejhissalatu vesselam, dhe shokët e tij të mirë e të pastër.
O Zot, Ti je më i Madhi. O Zot, Ti je më i Madhi. O Zot, Ty të përket i gjithë falënderimi. O Zot, ne të lavdërojmë në mëngjes e në mbrëmje.
O Zot, Ti je Njohësi i të gjitha çështjeve. O Zot, Ti je Ai që zbrite librin, i urdhëron retë, i mposht kundërshtarët, e dënimi Yt është i ashpër.

O Zot, mposhti të gjithë magjistarët dhe ndihmësit e tyre. O Zot, Ti je Ai që zbrite librin, i urdhëron retë, i mposht kundërshtarët, e ndëshkimi Yt është i rreptë.
O Zot, mposhti të gjithë magjistarët dhe ndihmësit e tyre, O Zot, mposhti të gjithë magjistarët dhe ndihmësit e tyre. O Zot, vriti të gjithë ata, O Zot, mos e lë asnjë prej tyre.
O Zot, vriti të gjithë magjistarët dhe ndihmësit e tyre. O Zot,tek Ti kërkojmë strehim nga e keqja e tyre.
O Zot, prej Teje kërkojmë mbrojtje nga sihri dhe nyja e tyre, o i Fortë, i Gjihtëfuqishëm. O Zot, prej Teje kërkojmë mbrojtje nga sihri dhe nyja e tyre. O Zot, zbrit tek ta dënimin e ashpër, O Zot, zbrit tek ta dënimin e ashpër, i cili nuk mund të zmbrapset dhe të cilin nuk mund ta largojë askush.

O Zot, shkatërroje më të fortin prej tyre, o Zot, shkatërroje më dinakun, më të madhin dhe më të fshehtin prej tyre.
O Zot, shkatërroje më të dijshmin me sihr dhe më të fortin. O Zot, shkatërroje secilin tiran kokëfortë, O Zot, shkatërroje secilin tiran kokëfortë, O Zot, shkatërroje secilin tiran kokëfortë dhe çdo djall arrogant, rebel.
O Zot, shkatërroje secilin që i sulmon me sihr robërit e Tu, o Zot, vriti që të gjithë ata, pasi ata janë të paaftë karshi Teje.
O Zot, shkatërroje çdo xhin magjistar i cili i vërsulet robërve Tu. O Zot, prej Teje kërkojmë strehim nga e keqja e tyre. O Zot, shkatërroje secilin që i sulmon me sihr robërit e Tu.
O Zot, vriti që të gjithë ata dhe mos e lë asnjërin prej tyre, pasi ata janë të paaftë karshi Teje.

O Zot, shkatërroji ata ashtu siç e shkatërrove popullin Ad dhe Themud. O Zot, shkatërroji ata ashtu siç e shkatërrove popullin e Lutit. O Zot, goditi ata me gurë, O Zot, goditi ata me gurë, O Zot, goditi ata me gurë. O Zot, goditi ata me gurë të pjekur nga balta.
O Zot, dërgoju atyre një erë të furishme. O Zot, dërgoju atyre një erë të furishme në një ditë tragjike të vazhdueshme.

O Zot, bëji ata sikur trungje të shkulura hurmash. O Zot, shkatërroji ata me një ulërimë të tmerrshme. O Zot, mos le asnjë gjurmë të tyre.
O Zot, dërgoju atyre një ushtri Tënde, dhe engjëj Tu. O Zot, zbrit tek ta dënimin tënd të dhembshëm dhe ndëshkimin tënd të ashpër. O Zot, dërgoju atyre një ushtri Tënde, dhe engjëj Tu.
O Zot, dërgoju atyre një ushtri Tënde, dhe engjëj Tu. O Zot, zbrit tek ta dënimin tënd të dhembshëm dhe ndëshkimin tënd të ashpër. O Zot, dërgoju atyre një ushtri Tënde, dhe engjëj Tu, ashtu që ta shijojnë dënimin e dhembshëm, e t’i godasin në fytyrë e në shpinë.

O Zot, bëje që ta shijojnë dënimin e dhembshëm. O Zot, zbrit tek ta dënim nga qielli. O Zot, fundosi me ujë ashtu siç e dënove popullin e faraonit. O Zot, dërgoju atyre yjet që shpojnë terrin, meteorë të zjarrtë, dhe stuhi shkatërruese.
O Zot, zbrit tek ta dënimin tënd të dhembshëm. O Zot, dridhi ata me një dridhje të fortë dhe mallkoji me një mallkim të madh.
O Zot, vrite secilin që bën magji dhe secilin që ka kaluar çdo kufi, dhe i mohon me kryeneçësi ajetet Tua. O Zot, ngarkoje atë me dënime të rënda.
O Zot, bëji yjet predha që t’i godasin ata, zekumin bëja ushqimin e tyre, dhe jepu të pinë ujë të vluar.

O Zot, fut frikë në zemrat e tyre dhe tmerroji ata. Largoji nga ajo që ata e dëshirojnë. Derdh mbi kokat e tyre ujë valë dhe shkriji me të çfarë kanë në barqe, shpinat e tyre, duart e këmbët.
O Zot, digji ata me një zjarr që do t’u vijë papritur, e do t’i trullosë, kështu që nuk do të mund ta shmangin nga fytyrat dhe trupat e tyre.
O Zot, bëji ata si drithë i korrur. O Zot, derdh mbi ta dënim. O Zot, mos lë kurrë asnjë prej tyre. O Zot, derdh mbi ta dënim të dhemshëm.
O Zot, kapi ata në pritë. O Zot, bëji ata si sana e copëtuar. O Zot, vendosi në qafat, duart e këmbët e tyre zinxhirë të hekurt. O Zot, dënoje secilin që ia kthen shpinën të vërtetës dhe është arrogant, që bën zili, lidh nyje dhe bën magji.

O Zot, dridhe tokën nën këmbët e tyre dhe dërgoju atyre dënim nga qielli, ndërprejau furnizimin. Nxiri nga fortifikatat dhe shtëpitë e tyre të nënshtruar e të poshtëruar.
O Zot, shkatërroje pushtetin e tyre, copëtoje grupin e tyre dhe prishjau armët dhe çdo gjë që e përdorin në magjitë e tyre kundër muslimanëve.
O Zot, prishjau magjitë e tyre kudo që janë dhe çfarëdo që të jenë. O Zot, shkatërroji çifutët dhe të krishterët dhe të gjithë ata që i përkrahin nga radhët e magjistarëve, o i Forti.

O Zot, nuk bëhet magjia pos me lejen dhe dijen Tënde dhe nuk prishet ndryshe pos me lejen dhe fuqinë Tënde, O Zot, prishi të gjitha magjitë, O Zot, prishi të gjitha magjitë, të fshehta e të forta, të vjetra e të reja, O Zot, prishi magjitë që janë shumuar tek ta, o Zot prishi magjitë e shumta që janë të llojllojshme tek ta, O Zot, prishi magjitë e familjeve,
o Zot rishe magjinë e ndarjes së familjeve, o Zot prishe magjinë e shkatërrimit të familjeve, O Zot, prishe magjinë e të afërmve, O Zot, prishe magjinë e të afërmve, o Zot prishe çdo magji prej të afërmve,

O Zot, prishe çdo magji që ata e trashëguan, o Zot prishe çdo magji që e trashëguan fëmijët nga baballarët, nënat dhe gjyshërit , O Zot, prishe çdo magji të zgjatur,

O Zot, prishe çfarë ka në shtëpi, O Zot, prishe çfarë ka në shtëpi prej magjive të fshehta, O Zot, prishe çfarë ka në shtëpi prej magjisë që e kanë fshehur, o Zot prishe çdo magji në shtëpi, O Zot, digji magjitë e ruajtura në shtëpi, o Zot prishe çdo magji në shtëpinë e atij që e kanë bërë magjinë,  10X (e me teper)

O Zot, prej teje kërkojmë mbrojtje nga dëshirat e tyre, mashtrimeve dhe devijimeve të tyre, O Zot, largoji ata nga ne me çfarë do Ti, dhe si do Ti, Ne na mjafton Allahu, sa Ndihmës i mirë është Ai, na mjafton Krijuesi nga krijesa, na mjafton Furnizuesi nga i furnizuari, ne na mjafton vetëm Allahu, te Ai mbështetemi, te Ai kthehemi dhe te Ai është kthimi, nuk ka forcë e as fuqi pos me ndihmën e Allahut,

O Zot, luftoji magjistarët të cilët pengojnë nga rruga jote, i përgënjeshtrojnë të dërguarit e tu, nuk besojnë në premtimin tënd, i lëndojnë robërit e tu dhe i luftojnë njerëzit e tu të afërt, O Zot, përçaji fjalët e tyre, o Zot fut frikë në zemrat e tyre, o Zot dërgo mbi ta dënimin tënd, o Zot i vërtetë, O Zot, na ndihmo ne dhe mos ndihmo kundër nesh,
o Zot bëj që të ngadhënjejmë e mos bëj që të ngadhënjehemi, na udhëzo dhe na lehtëso udhëzimin, O Zot, na jep neve kurthin e mos e bëj atë kundër nesh dhe na ndihmo kundër atyre që na bënë zullum,

O Zot, kërkojmë me fuqinë tënde me të cilën i mban shtatë qiej që t’na e largosh fuqinë e magjistarëve, djajve, xhinëve e rebelëve, pasi Ti ke fuqi më të madhe, e dënimi yt është më i ashpër,
O Zot, shëro, Ti je Shërues, nuk ka shërues pos Teje dhe nuk ka shërim pos shërimit Tënd, shërim pas të cilit nuk ka sëmundje, O Zot, qartësoja magjinë secilit që i është bërë, o Zot, qartësoja çdo të prekuri nga magjia vendin e magjisë, o Zot, qartësoja çdo të prekuri nga magjia sëmundjen dhe ilaçin e tij, Zoti ynë është Allahu që është në qiell,

Zoti ynë është Allahu që është në qiell, i shenjtëruar qoftë emri Yt, caktimi Yt është në qiell e tokë, ashtu sikurse mëshira Jote që është në qiell, bëje mëshirën Tënde në tokë, na fal mëkatet tona, Ti je Zoti i të mirëve, Ti je Zoti i të dobtëve, Ti je Zoti i të prekurve nga magjia që kërkojnë ndihmë nga Ti, Ti je i vetëm që largon belanë, që largon vështirësinë, e largon brengën dhe magjinë, o më i mëshirshmi Mëshirues,

O Zot, zbrite mëshirën nga mëshira Jote, O Zot, zbrite mëshirën nga mëshira Jote, e cila përfshin çdo gjë dhe shërim nga shërimi Yt, zbrite shërimin nga shërimi Yt për çdo magji ashtu që të prishet, O Zot, zbrite shërimin nga shërimi Yt për çdo magji që të zhduket,

O Zot, zbrite shërimin nga shërimi Yt për çdo magji që të zhduket, që të digjet, për çdo magji që të dalë, për çdo magji që të prishet. Ti je i Gjithëfuqishëm për çdo gjë dhe e ke në dorë përgjigjen, O Zot i Xhibrilit, Mikailit dhe Israfilit, Krijues i qiejve dhe i tokës, Njohës i të padukushmes dhe i të dukshmes, Ti gjykon mes robërve Tu për ato që ata nuk pajtohen mes tyre, na udhëzo në ato çështje ku ka përçarje, Ti udhëzon kë do Ti në rrugën e drejtë,

Zoti ynë, mos na lë në veten tonë e të shkatërrohemi, tek Ti mbështetemi, prandaj të lutemi largoje belanë, o Zot, largoje belanë, o Zot, largoje çdo bela, O Zot, na e qartëso sëmundjen dhe ilaçin,
O Zot, na e qartëso sëmundjen dhe ilaçin, O Zot, kjo është lutja jonë drejtuar Ty, e prej teje presim përgjigje, ky është mundi ynë e tek Ti është mbështetja, Paqja e Zotit qoftë për pejgamberin tonë, Muhammedin (alejhissalatu vesselam), familjen e tij dhe të gjithë shokët e tij.