Saturday, 20/10/2018 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Lutje per sherim (per shendet), per sherimin nga syri i keq, hasedi dhe sihriLutje per sherim (per shendet), per sherimin nga syri i keq, hasedi dhe sihri

Lutje per sherim (per shendet) per sherimin nga syri i keq, hasedi dhe sihri

Degjoje cdo dite minimumi 3 here me kufje dhe koncentrim te plote