Monday, 23/1/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Lutje per 99 semundje


Lutje per 99 semundje


 

 

Lutje per 99 semundje

” La havle ve la kuvvete il-la bilah ”
( Ska levizje e as force pervec me deshiren e Allahut )

… Kjo lutje eshte sherim per 99 semundje ku me e lehta eshte brenga. Ne nje tjeter hadith transmetohet se Profeti a.s. ka thene: Kjo lutje eshte nga thesaret me te mire te xhenetit, andaj ju perseriteni sa me shpesh ”

image_pdf
Një shkrim tjetër i dobishëm  Kush e thotë këtë lutje në mbrëmje duke qenë i bindur në të dhe vdes po atë natë do të jetë prej banorëve të Xhenetit
Tags:

Categories

Archives