Sunday, 20/1/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame
Tirana
0C

Lutje kunder syrit te keq,hasedit,magjise dhe xhineve (plus titra arabisht) Relaks me KuranLutje kunder syrit te keq,hasedit,magjise dhe xhineve (plus titra arabisht) Relaks me Kuran

Lutje kunder syrit te keq,hasedit,magjise dhe xhineve (plus titra shqip) Relaks me Kuran

Degjoje cdo dite pas namazit …