Saturday, 16/2/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame
Tirana
0C

Lutje kundër sihrit!Lutje kundër sihrit!

Lutje kundër sihrit!

-“‘Hasbi All-llahu ve nimel vekil ala men adhani fi xhesedi”.

”Më mjafton Allahu sa ndihmës i mirë që është kundër atyre që më lënduan në trup”

Përsërite shpesh nëse je i sëmur nga sehiri apo prekja e shejtani se ndihmon tej mas.

Allahu i Lartësuar thotë: “Ne të shpallim Kuranin që është shërim dhe mëshirë për besimtarët.” (Isra, 72).