Sábado, 25/5/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Lutja që është më afër pranimit…Lutja që është më afër pranimit…

lutje

Lutja që është më afër pranimit është lutja e bërë në sexhde. Sexhdeja më e pranuar është sexhdeja e bërë në errësirën e natës, andaj kujtdo që i janë rënduar brengat dhe i janë shtuar problemet, qoftë personale apo të myslimanëve, le ta shfrytëzoj këtë kohë për lutje duke shpresuar në pranimin e tyre !

Irfan Jahiu

(Visited 49 times, 1 visits today)
Top