Wednesday, 12/12/2018 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Lutja e te semurit eshte si lutja e engjejveLutja e te semurit eshte si lutja e engjejve

lutje

Profeti (salAllahu alejhi ue selem) ka thene: “Kur te vizitoni nje te semure kerkojini atij te lutet per ju! Ne te vertete, lutja e te semurit eshte si lutja e engjejve.” {Ibn Maxhe}

 

Sipas autorit te “Ez-Zauaid”, zinxhiri i transmetuesve eshte i shkeputur, por gjithsesi mbetet hadith i forte dhe i besueshem.