Thursday, 27/7/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame
Tirana
0C

Lumturia e njeriut në pesë gjëra

Lumturia e njeriut në pesë gjëra

lumturia

Lumturia e njeriut në pesë gjëra

1- Gruaja me të cilën pajtohet dhe ka harmoni me të
2- Fëmijet e mirë ,të cilët e rrespektojnë prindin
3- Vëllezërit e devotshëm
4- Fqinjët e e mirë
5- Kur jeton dhe rizkun e ka në vëndin e vet.

Aliu RadijAllahu anhu

Një shkrim tjetër i dobishëm  Ilaçi kuranor: Si të lirohemi nga brengat?
Tags:

Categories

Archives