Saturday, 15/12/2018 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Livanda përmirëson kualitetin e gjumitLivanda përmirëson kualitetin e gjumit

vaji i livandes

Përmirëson kualitetin e gjumit
Hulumtimet e ndryshme kanë treguar që livanda u ndihmon njerëzve që të flenë dhe atë në mënyrë sa më kualitative. Mjekët shpesh ua rekomandojnë përdorimin e vajit të livandës personave që vuajnë nga pagjumësia. Efekti relaksues do të ndihmojë te qetësimi, çka është kyç për gjumë kualitativ.