Terça-feira, 25/6/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Liroj emocionet negativeLiroj emocionet negative
emocionet negative
LIROJ EMOCIONET NEGATIVE!!
Liroj emocionet negative duke rënë me ballin në Tokë përpara Allahut. Përpara Atij që fal qetësi.
Liroj emocionet negative duke ecur në këmbë nëpër qytetin tënd.
Liroj emocionet negative duke i buzëqeshur jetës dhe shoqërisë.
Liroj emocionet negative duke përqafuar prindërit e tu, të dashurin/ën tënde, miqtë dhe shokët tu. Bëje këtë çdo ditë.
Liroj emocionet negative duke dëgjuar Kur’an.
Liroj emocionet negative duke u larguar prej monotonisë. Bëj punë të larmishme.
Liroj emocionet negative duke bërë sport.
Liroj emocionet negative duke pasur mendim të mirë për Allahun, se Ai vërtet është i dhimbshëm.
Liroj emocionet negative duke menduar se atë të keqe që ti e mendon me mendjen tënde, nuk do të ndodhë.
Liroj emocionet negative duke u zbavitur me fëmijët e tu.
Liroj emocionet negative duke parë ndonjë film komik.
Liroj emocionet negative duke i vizituar njerëzit e afërm të familjes. Kur të shkosh tek ato, lotin lëje pas, buzëqesh dhe këmbe fjalë dashurie.
Liroj emocionet negative duke i bërë masazh trupit tënd.
Liroj emocionet negative duke ndarë një gjysë ore për lutje. Porse, për një lutje përplot koncentrim.
Liroj emocionet negative duke marrë frymë thellë.
Liroj emocionet negative, duke ia qarë hallin Zotit, nënës, gruasë/burrit, shokut të afërm dhe mikut të dashur. Beso, se shumë do të lirohesh.
Liroj emocionet negative duke i thënë vetes: ‘’Unë më nuk do të qaj për të kaluarën e hidhur, e as që do të mendoj për të ardhmen, por do ta lëshoj zemrën rrafsh dhe do të mendoj vetëm për të tashmen dhe të sotmen.
Liroj emocionet negative duke i zgjatur sexhdet.
Liroj emocionet negative duke komunikuar me një psikologë/e të mencur. Para tij/saj zbrazi të gjitha ndjenjat.
Liroj emocionet negative, duke shpërthyer në lot.
Liroj emocionet negative duke i ngulitur sytë në një pikturë.
Liroj emocionet negative duke qëndruar pranë ndonjë lumi, dhe përjeto kënaqësin e rrjedhjes së ujit. Pastaj mendo mbi Atë që krijoj ujin.
Liroj emocionet negative duke u bërë pak me liberal. Mos e dëno veten.
Liroj emocionet negative duke thënë nga 1 mijë herë në ditë: ‘’La ilahe ilAllah’’.
Liroj emocionet negative duke i frekuentuar xhamitë dhe qendrat Islame.
Liroj emocionet negative duke e bindur veten se rizkun tënd, s’mund ta merrë askush. Sepse ai është i garantuar dhe i ruajtur vetëm për ty, në çastin që është shkruar ta marrësh, ti do e marrësh. Bindu për këtë!
Liroj emocionet negative, mos i mbaj të mbledhura në shpirt.
Një studim psikologjik në SHBA ka treguar që: ‘’të fshehësh emocionet negative, e të mos i shpërthesh ato, shkatërron në mënyrë të dukshme qelizat nervore! Prandaj liroj emocionet tua!

Autor: Agron Islami

 

(Visited 33 times, 1 visits today)
Tags:
Top