Terça-feira, 26/3/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Limoni dhe limoni i athetLimoni dhe limoni i athet

uji i ngrohtë me limon1

Limoni dhe limoni i athet

Të dy frutat përmbajnë acid limoni, kështu që ju mund t’i përdorni ato si një mjet të shkëlqyeshëm për lustrim të mesingut, bakrit… Shtrydhni pak lëng në soden e bikarbonit që të fitoni një efekt edhe më të mirë, ose lërini disa copëza të lëvores në shishe të ujit për të krijuar një freskues aromatik në shtëpi. Po t’i shtoni vajit të ullirit lëvoren e limonit do t’i jepni një aromë interesante, por edhe do të gjallëroni vajin që ka ndenjur gjatë. Për të menjanuar erërat e palakmueshme nga furra mikrovalore, vendosni lëvoret e limonit dhe të mbeturat nga lengu i limonit në të, (p.sh. pasi keni bërë torte) në enë të pambuluar dhe zieni disa minuta.

(Visited 6 times, 1 visits today)