Friday, 28/10/2016 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame
Tirana
0C

Libraria Islame Ikra – Prishtine


Libraria Islame Ikra – Prishtine


logo ikra

Libraria Islame Ikra

ikra

Libraria Islame Ikra ju ofron keto produkte:

 • literature islame
 • miswak
 • vaj te fares se zeze
 • zenxhefil
 • uje Zem zemi
 • terleme
 • safran
 • mjalt
 • fara te kokerres se zeze
 • temjan
 • aloe vera
 • parfume
 • hixhabe
 • xhybe
 • dhe shume produkte te nevojshme per muslimanin

Adresa: Rr Mustafa Kruja prane xhamise 4 llula Prishtine

Nr. telefoni 044 832 882     /  049 455 641

libraria_ikra@hotmail.com

Per me teper Dyqani Islam Ikra

image_pdf
Një shkrim tjetër i dobishëm  Nigeri, krishterët me të madhe konvertohen në Islam

Categories

Archives