Friday, 18/1/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Lëvorja e dardhes është e pasur me vitaminaLëvorja e dardhes është e pasur me vitamina

dardha

Dardha

Nëse hidhni lëvoren e kësaj frute keni hedhur pjesën definitivisht më cilësore. Lëvorja e dardhes është e pasur me vitamina, fibra dhe vlera ushqyese të cilat e tejkalojnë vlerën e asaj çka gjendet nën të. Në mesin e përbërësve tjerë cilësor, duhet theksuar flavonoidin floretin – materien që pengon rritjen e qelizave të tumorit.