Monday, 21/1/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame
Tirana
0C

Lëngu i qershisëLëngu i qershisë

qershia

Lëngu i qershisë

Është i shkëlqyeshëm për ngërçet dhe artritin urik (gishtin) të pakëndshëm. Prandaj, kjo pije e shijshme u rekomandohet vrapuesve, sepse është i mbushur me antioksodant që janë të domosdoshëm për reduktimin e shfaqjes së ngërçeve.