Wednesday, 23/1/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Lëngu i karrotës i pastër dhe i kombinuar me lëngun e limonit ose portokallitLëngu i karrotës i pastër dhe i kombinuar me lëngun e limonit ose portokallit

12187950_1543840389266501_4336851321414876037_o

Lëngu i karrotës i pastër dhe i kombinuar me lëngun e limonit ose portokallit

Lëngu i karrotës i pastër dhe i kombinuar me lëngun e limonit ose portokallit, është nutrienti më i mirë i mëngjesit, që i largon helmet nga organizmi ( detoksikon ), regjenerues, jep energji dhe forcë ditore.
I pasur me vitamina si: vitaminën A, B, C, D, E dhe K.