Saturday, 16/2/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame
Tirana
0C

Lëngu i freskët i limonit po ashtu do t’ju ndihmojë për të humbur peshëLëngu i freskët i limonit po ashtu do t’ju ndihmojë për të humbur peshë

Lëngu i freskët i limonit po ashtu do t’ju ndihmojë për të humbur peshë.

Lëngu i limonit:
– Është substancë e fuqishme për humbje të peshës
– Ndihmon pastrimin e brendshëm
– Është antiseptik
– Ngadalëson zhvillimin e baktereve që shkaktojnë sëmundje
– Pastron mëlçinë
– Redukton fryrjen e barkut dhe ënjtjen
– Është antioksidant i fortë
– Ndihmon lëkurën të jetë e shkëlqyer dhe e shëndetshme.