Wednesday, 29/3/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame
Tirana
0C

Lëkura e këmbës dhe organet e trupit


Lëkura e këmbës dhe organet e trupit


reflekse
Çdo pjesë e trupit tuaj ka nga një pikë ndijor në pjesën e poshtme të këmbës, në qoftë se ju beni masazh këto pika ju do të ndjeni kënaqësi dhe do ju largohen dhimbjet dhe stresi.

Nese keni problem me ndonjeren nga keto organe shtypni me gishtin e madh apo edhe me te dy gishtat e medhenje piken perkatese per disa sekonda ne kemben e personit dhe personi do ndjej nje qetesim te vuajtjeve.

Shih pikat ne foto…
Kjo tregon vendndodhjen e çdo organiti të trupit nen këmbë .

Çdo organ në trupin tuaj eshte fundi i lidhjes me pikën e saj në pjesën e poshtme të këmbës

All-llahu e krijoi njeriun dhe Ai e di cka eshte mes miri per të, na ka bërë qe të ecim në këmbë dhe si rezultat, ne kemi vënë presion në ato pika duke ecur, kjo i bën organet e trupit te veprojne ne menyre te regullt.
Kane këshilluar shumë nga mjekët qe njerezit te ecin zbathur mbi rërë, pasi kjo shkakton presion ne pikat qe cekem me larte, të ecin ne rërë ne këmbë plotësisht te zhveshura, kjo gje i ndihmon të gjitha organet e trupit të punojn siç duhet./mjeksiaislame/

 

Një shkrim tjetër i dobishëm  Pika caji për infektim të syve !!

Categories

Archives