Saturday, 21/1/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame
Tirana
0C

A i legjitimon fejesa marrëdhëniet seksuale?


A i legjitimon fejesa marrëdhëniet seksuale?


fejesa

Pyetje:
Selamun alejkum!
Ndoshta edhe mund të keni shumë pyetje, mirëpo jam duke pritur ende një përgjigje nga ana juaj në lidhje me atë se a i legjitimon fejesa marrëdhëniet
seksuale?
Selamun alejkum!

Përgjigje:
Alejkum selam!
Jo, fejesa nuk i legjitimon marrëdhëniet seksuale në mes të fejuarve.
Një gjë të tillë e legjitimon vetëm martesa, pra kurorëzimi i plotë.
Fejesa madje nuk i legjitimon as bisedat, ndejat, takimet, vetminë, etj., në mes të personave të fejuar.
Fejesa është parathënie e martesës dhe premtim i dy personave me gjini të kundërt se do të martohen së bashku.

Muhamed Dërmaku

image_pdf
Një shkrim tjetër i dobishëm  Dispozita e abortit në muajtë e parë

Categories

Archives