Wednesday, 18/1/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Larja e hundës tri herë kur zgjohesh prej gjumit


Larja e hundës tri herë kur zgjohesh prej gjumit


uji

Larja e hundës tri herë kur zgjohesh prej gjumit.

Prej suneteve te harruara është edhe larja e hundës tri herë kur zgjohesh prej gjumit ngase shejtani e kalon natën aty. I Dërguari i Allahut sal-lAllahu alejhi ue sel-lem ka thene: “Kur ndonjë prej jush zgjohet nga gjumi atëherë le ta shpërlaj hundën e tij tri herë, sepse shejtani e kalon natën brenda hundës se tij.” Muslimi.
Në një transmetim tjetër “…le të marre abdes e le ta shpërlaj hundën e tij tri herë…” Buhariu dhe Muslimi.

image_pdf
Një shkrim tjetër i dobishëm  Ai që gjithmonë bën istigfar (kërkim falje) Allahu ka për t’i dhënë rrugëzgjidhje për çdo trishtim
Tags:

Categories

Archives