Sunday, 25/2/2018 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame
Tirana
0C

“Largoji cytjet!Nëse nuk i largon …

“Largoji cytjet!Nëse nuk i largon …

Ibn Kajimi, Allahu e mëshiroftë, ka thënë:
“Largoji cytjet!
Nëse nuk i largon, bëhen mendim. Largoje mendimin!
Nëse nuk e largon, bëhet epsh. Luftoje epshin!
Nëse nuk e lufton, bëhet qëllim dhe vendosmëri. Nëse nuk e lufton, bëhet vepër.
E nëse nuk e lufton, bëhet traditë dhe të bëhet vështirë të largohesh nga kjo.”

Categories

Archives