Wednesday, 16/1/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Largoji bllokimet e jetes shkaku i syrit te keq dhe smire me kete rukjeLargoji bllokimet e jetes shkaku i syrit te keq dhe smire me kete rukje

Largoji bllokimet e jetes shkaku i syrit te keq dhe smire me kete rukje

Degjoje cdo dite pas namazeve ditore (pas namazeve ditore minimumi 5 here ne dite )
Degjoje me kufje , sy mbyllur , me bindje se Sheruesi i Vetem eshte Allahu i Lartmadherishem.
Per me teper kontaktoni ndonje musliman te besueshem qe ben rukje te mirefillte.