Domingo, 19/5/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Largimi i frikës dhe mbrojtja nga shejtanët e mallkuar përmes kësaj lutje kur’anoreLargimi i frikës dhe mbrojtja nga shejtanët e mallkuar përmes kësaj lutje kur’anore

Largimi i frikës dhe mbrojtja nga shejtanët e mallkuar përmes kësaj lutje kur’anore.

وَقُل رَّبِّ أَعُوذُ بِكَ مِنْ هَمَزَاتِ الشَّيَاطِينِ وَأَعُوذُ بِكَ رَبِّ أَن يَحْضُرُونِ

Dhe thuaj : O Zoti im, unë kërkoj mbrojtjen Tënde prej ngacmimeve të shejtanëve!

Dhe kërkoj ndihmën dhe mbrojtjen Tënde që ata të mos më afrohen!

Kaptina El Muminun – 97/98

(Visited 26 times, 1 visits today)
Top