Monday, 23/10/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Kusti i detit

Kusti i detit

deti

Kusti i detit

Ka thënë profeti salallahu alejhi ue selem: Ilaçet më të mira janë hixhamja dhe kusti i detit.
Nuk kemi gjetur ndonjë kërkim të shkencës modern në lidhje me kustin por mjekët e vjetër kanë treguar për të shumë dobi për stomakun mëlçinë veshkat mushkëritë etj.

Mbi të gjitha mjafton për të treguar dobinë e tij fjala e atij që nuk flet nga vetja e tij salallahu alejhi ue selem.

Një shkrim tjetër i dobishëm  Kërkesa për një mjekësi ndryshe

Categories

Archives