Monday, 21/1/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame
Tirana
0C

Kushtoju rëndësi tre gjëraveKushtoju rëndësi tre gjërave

Kushtoju rëndësi tre gjërave:

– Sa më shumë të shtohet sadekaja, aq më shumë shtohet rrisku.
– Sa më shumë të shtohet frika dhe përqëndrimi në namaz, aq më shumë shtohet lumturia.
– Sa më shumë shtohet rrespekti ndaj prindërve, aq më shumë shtohet suksesi në jetë.

Shejh Salih El-megamisi
(Përktheu Irfan Tota)