Tuesday, 28/3/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Kush po shpërndan Kuranin në Prishtinë?


Kush po shpërndan Kuranin në Prishtinë?


Kurani prishtine

Një grup i të rinjve gjatë ditës së Mërkurë ka shpërnda falas librin e shenjtë Kuranin në sheshin Nënë Tereza”, të kryeqytetit tonë Prishtinës.
Rreth 1000 kopje janë shpërnda për pak minuta, pasi interesimi ishte tepër i madh. Pati edhe të huaj që morën Kuranin, interesim shprehën edhe ushtarët e KFOR-it, Italian.

Kjo shpërndarje është donacion i Myslimaneve te Gjermanisë, ku në këtë shtet janë shpërndarë më se 10 milion kopje, si dhe ne vende tjera të Evropës. Iniciues i kësaj është, Piere Vogel, një gjerman i cili para disa viteve është konvertuar ne Islam.

kurani

Një shkrim tjetër i dobishëm  Ekskluzive/ Intervistë, Arta Arifi: Ish-Modelja rrëfen rrugën e saj drejt Islamit!

Categories

Archives